Indie jako hospodářská velmoc 21. století budoucnost, nebo jen vysněná iluze? - Slavík, Lukáš; Stuchlíková, Zuzana, 1979-; De Castro, Tereza; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Diplomová práce hodnotí možnosti Indie stát se hospodářskou velmocí, a to pohledu šesti hmotných a osmi nehmotných zdrojů ekonomické moci. Většina analyzovaných oblastí byla zhodnocena jako příliš slabá na to, aby Indii poskytovala hospodářskou sílu. Z tohoto důvodu se možnost, že by se Indie stala v nejbližší době hospodářskou velmocí, nejeví příliš reálně.
Vedoucí práce: Zuzana Stuchlíková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses