Podnikatelský plán – Dovoz a prodej luxusních nožů z Ruska - Morávek, Jakub (2013)
Hlavním cílem této diplomové práce je vypracování podnikatelského plánu společnosti Okské nože, s.r.o. a posouzení realizovatelnosti tohoto podnikatelského záměru. Plán je sestavován z důvodu osobní potřeby. V teoretické části práce jsou uvedeny veškeré potřebné náležitosti, které by podnikatelský plán měl obsahovat. Praktická část obsahuje samotný podnikatelský plán společnosti Okské nože, s.r.o. Obsahem podnikatelského plánu jsou všechny formální náležitosti a dále také analýza trhu, analýza konkurence, marketingová a obchodní strategie, finanční plán a analýza rizik.