Podnikatelský plán – Dovoz a prodej luxusních nožů z Ruska - Morávek, Jakub; Hartman, Ladislav; Müllerová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Hlavním cílem této diplomové práce je vypracování podnikatelského plánu společnosti Okské nože, s.r.o. a posouzení realizovatelnosti tohoto podnikatelského záměru. Plán je sestavován z důvodu osobní potřeby. V teoretické části práce jsou uvedeny veškeré potřebné náležitosti, které by podnikatelský plán měl obsahovat. Praktická část obsahuje samotný podnikatelský plán společnosti Okské nože, s.r.o. Obsahem podnikatelského plánu jsou všechny formální náležitosti a dále také analýza trhu, analýza konkurence, marketingová a obchodní strategie, finanční plán a analýza rizik.
Vedoucí práce: Ladislav Hartman
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses