Audit banky - Ambros, Lukáš; Dvořáček, Jiří, 1947-; Tondlová, Markéta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Cílem mé diplomové práce "Audit banky" je identifikovat a popsat oblast externího a interního auditu v bankovnictví a zaměřit se na specifika auditu banky ve srovnání s komerčním podnikem. V první části je vymezen audit účetní závěrky. Ve druhé části jsou definovány charakteristické rysy bankovnictví. Ve třetí části je vymezen pojem interního auditu a spolupráce externího a interního auditu. V poslední čtvrté části jsou popsány metody, které jsou používány při auditu banky.
Vedoucí práce: Jiří Dvořáček
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses