Vzdělávání zaměstnanců v organizaci - Machová, Veronika (2013)
Diplomová práce se zabývá vzděláváním zaměstnanců v organizaci. Cílem práce je zhodnotit systém vzdělávání zaměstnanců ve společnosti ROSS Holding a.s., identifikovat klady a zápory a navrhnout vhodná opatření vedoucí k vyšší efektivitě vzdělávacího procesu ve společnosti. Práce je rozdělena na část teoretickou a část praktickou. Teoretická část obsahuje vymezení základních pojmů, vztahů a souvislostí týkajících se problematiky vzdělávání zaměstnanců. Druhá část popisuje pojetí vzdělávání zaměstnanců ve společnosti ROSS Holding a.s.. V závěru práce je zhodnocena situace ve společnosti a jsou navržena opatření, které by měla vést k odstranění zjištěných slabých stránek