Vzdělávání zaměstnanců v organizaci - Machová, Veronika; Stříteský, Marek; Němec, Otakar; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Diplomová práce se zabývá vzděláváním zaměstnanců v organizaci. Cílem práce je zhodnotit systém vzdělávání zaměstnanců ve společnosti ROSS Holding a.s., identifikovat klady a zápory a navrhnout vhodná opatření vedoucí k vyšší efektivitě vzdělávacího procesu ve společnosti. Práce je rozdělena na část teoretickou a část praktickou. Teoretická část obsahuje vymezení základních pojmů, vztahů a souvislostí týkajících se problematiky vzdělávání zaměstnanců. Druhá část popisuje pojetí vzdělávání zaměstnanců ve společnosti ROSS Holding a.s.. V závěru práce je zhodnocena situace ve společnosti a jsou navržena opatření, které by měla vést k odstranění zjištěných slabých stránek
Vedoucí práce: Marek Stříteský
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses