Analýza managementu lidských zdrojů v multikulturním prostředí - Horáčková, Jitka (2013)
Cílem práce je analyzovat management lidských zdrojů ve vybraných projektech společnosti "X". Práce se zaměřuje na řízení multikulturních týmů a začlenění pracovníků různých národností do týmů, na jejich vzájemné vztahy a vztah s českým prostředím