Analýza managementu lidských zdrojů v multikulturním prostředí - Horáčková, Jitka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Dvořák, Jiří; Vinšová, Tereza (2013)
Cílem práce je analyzovat management lidských zdrojů ve vybraných projektech společnosti "X". Práce se zaměřuje na řízení multikulturních týmů a začlenění pracovníků různých národností do týmů, na jejich vzájemné vztahy a vztah s českým prostředím
Vedoucí práce: Jiří Dvořák
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2013
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2013
Keywords: interkulturní komunikace; interkulturní management; kultura organizace; interpersonální vztahy; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; intercultural communication; intercultural management; corporate culture; interpersonal relations; master's theses