Analýza zajištění BOZP v malé firmě. - Podráská, Eva (2013)
Práce řeší stav zabezpečení BOZP a související dokumentace v reálně existující mikrofirmě. Podává přehled vývoje a pojetí BOZP i současných přístupů a metod používaných v managementu BOZP. Stěžejní částí práce je posouzení firemní dokumentace a analýza rizik na pracovištích firmy. Výstupem rozborů jsou mj. návrhy na opatření ke snížení rizik a na úpravu firemní dokumentace.