Analýza zajištění BOZP v malé firmě. - Podráská, Eva; Hůlová, Marie, 1950-; Hykš, Ondřej; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Práce řeší stav zabezpečení BOZP a související dokumentace v reálně existující mikrofirmě. Podává přehled vývoje a pojetí BOZP i současných přístupů a metod používaných v managementu BOZP. Stěžejní částí práce je posouzení firemní dokumentace a analýza rizik na pracovištích firmy. Výstupem rozborů jsou mj. návrhy na opatření ke snížení rizik a na úpravu firemní dokumentace.
Vedoucí práce: Marie Hůlová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses