Mezinárodní a čínský trh s luxusním zbožím čínské luxusní zboží v České republice - Čengerová, Helena (2012)
Diplomová práce se zabývá obchodem s luxusním zbožím. Hlavním cílem této práce je analýza současného mezinárodního trhu s luxusním zbožím a odhad prodejního potenciálu čínského luxusního zboží u českých zákazníků. K naplnění cíle byly využity informace z dostupných a ověřených zdrojů a výsledky vlastního dotazníkového šetření. V úvodních dvou kapitolách byl celé práci poskytnutý teoretický základ.