Mezinárodní a čínský trh s luxusním zbožím čínské luxusní zboží v České republice - Čengerová, Helena; Král, Petr, 1979-; Bockstefel, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Diplomová práce se zabývá obchodem s luxusním zbožím. Hlavním cílem této práce je analýza současného mezinárodního trhu s luxusním zbožím a odhad prodejního potenciálu čínského luxusního zboží u českých zákazníků. K naplnění cíle byly využity informace z dostupných a ověřených zdrojů a výsledky vlastního dotazníkového šetření. V úvodních dvou kapitolách byl celé práci poskytnutý teoretický základ.
Vedoucí práce: Petr Král
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses