Podnikání malých a středních firem na internetu a optimalizace strategie řízení internetové obchodu - Přibyl, Jiří; Müllerová, Jana; Srpová, Jitka, 1957-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Cílem diplomové práce je přiblížit podnikatelům možnosti expanze internetových obchodů, které jim nabízí dnešní internet od optimalizace zdrojového kódu, přes implementaci nejnovějších a nejefektivnějších typů reklamy na internetu až po rozšiřování distribučních míst. Význam internetu a jeho využití neustále roste a ti, kteří v dnešní době nenabízejí své produkty či služby jeho prostřednictvím jsou ve velké nevýhodě. Tento vývoj také značně ovlivňuje rozvoj sociálních sítí, které se stávají velice často využívaným reklamním a distribučním kanálem. Vzhledem k tomu, že náklady vložené do internetové reklamy jsou velice snadno měřitelné a tedy je i velice snadno měřitelná návratnost investic vložených do reklamy je velice pravděpodobné, že se podnikatelé začnou odklánět od neměřitelných forem reklamy jako je televizní reklama, reklama v radiu či v tisku a budou více investovat právě do reklamy na internetu. Vzhledem k stále větším konkurenčním bojům a přesycenosti všech trhů se dnešní podnikatelé snaží ušetřit na všech místech a proto je právě internetová reklama řešením nákladů na propagaci.
Vedoucí práce: Jana Müllerová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses