Návrh produktové strategie internetové sázkové kanceláře KAJOTbet - Ďoubek, Jiří (2013)
Cílem této diplomové práce je vytvoření návrhu produktové strategie české internetové sázkové kanceláře KAJOTbet. Práce popisuje problematiku konkurence českých sázkových kanceláří a kanceláří poskytujících na území České republiky své služby ze zahraničí. Práce systematickými kroky od teoretické přes praktickou část směřuje k vytyčenému cíli. V jejím rámci jsou aplikovány dva výzkumy. Na jejich základě jsou pak v závěru sázkové kanceláři KAJOTbet navrhnuta výsledná doporučení.