Návrh produktové strategie internetové sázkové kanceláře KAJOTbet - Ďoubek, Jiří; Stříteský, Václav; Zamazalová, Marcela; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Cílem této diplomové práce je vytvoření návrhu produktové strategie české internetové sázkové kanceláře KAJOTbet. Práce popisuje problematiku konkurence českých sázkových kanceláří a kanceláří poskytujících na území České republiky své služby ze zahraničí. Práce systematickými kroky od teoretické přes praktickou část směřuje k vytyčenému cíli. V jejím rámci jsou aplikovány dva výzkumy. Na jejich základě jsou pak v závěru sázkové kanceláři KAJOTbet navrhnuta výsledná doporučení.
Vedoucí práce: Václav Stříteský
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses