Prakktické využití nástrojů Lean Six Sigma ve finanční instituci - Prchlíková, Hana (2012)
Cílem diplomové práce Praktické využití nástrojů Lean Six Sigma ve finanční instituci je ověřit využitelnost metodiky Lean Six Sigma na konkrétních projektech finanční instituce. V teoretické části budou popsány jednotlivé metody používané v Lean a Six Sigmě. V části praktické bude pak demonstrováno na konkrétních projektech. U každého projektu bude popsán řešený problém a postup Black Belta při řešení tohoto problému. Závěrem budou shrnuty použité metody v konkrétním projektu a bude ohodnocena jejich úspěšnost, a zda bylo dosaženo stanovených cílů.