Prakktické využití nástrojů Lean Six Sigma ve finanční instituci - Prchlíková, Hana; Hykš, Ondřej; Martinez, Felipe; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Cílem diplomové práce Praktické využití nástrojů Lean Six Sigma ve finanční instituci je ověřit využitelnost metodiky Lean Six Sigma na konkrétních projektech finanční instituce. V teoretické části budou popsány jednotlivé metody používané v Lean a Six Sigmě. V části praktické bude pak demonstrováno na konkrétních projektech. U každého projektu bude popsán řešený problém a postup Black Belta při řešení tohoto problému. Závěrem budou shrnuty použité metody v konkrétním projektu a bude ohodnocena jejich úspěšnost, a zda bylo dosaženo stanovených cílů.
Vedoucí práce: Ondřej Hykš
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses