Realizace politiky energetických úspor v rámci EU a její dopady pro Českou republiku - Halasová, Eliška; Bič, Josef; Kašpar, Václav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Hlavním cílem této diplomové práce je provedení analýzy politiky energetických úspor na úrovni Evropské unie a následně rozbor dopadů této politiky pro Českou republiku. První kapitola charakterizuje fungování oblasti tvorby energetických úspor na celosvětové úrovni. Druhá část práce přechází na evropskou úroveň, kde se zaměřuje na proces snižování energetické poptávky neboli tvorbu energetických úspor v EU. Následuje třetí kapitola, která se zabývá dopady politiky energetických úspor EU pro Českou republiku. Zhodnocen je také samotný přístup a aktivita ČR v rámci této politiky.
Vedoucí práce: Josef Bič
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses