Tvorba systému hodnocení pracovníků a pracovního výkonu ve společnosti Auto Hégr a.s. - Doležel, Vít (2013)
Cílem diplomové práce je navrhnout efektivní systém hodnocení pracovníků a pracovního výkonu ve firmě AUTO HÉGR, a.s., který nahradí současné nestandardizované a nefunkční postupy v hodnocení pracovníků vedením firmy AUTO HÉGR, a.s. Teoretická část práce se zaobírá problematikou řízení pracovního výkonu a postupy, principy a metodami využívanými při tvorbě systému hodnocení. Praktická část poskytuje informace o firmě a o sektoru, ve kterém firma působí. Dále pak na základě firemní dokumentace a dalších metod sběru dat nabízí návrh systému hodnocení pracovníků a pracovního výkonu pro přibližně 90% nejdůležitějších pracovních pozic ve společnosti