Analýza marketingových aktivit společnosti Tchibo Praha, spol. s r.o. - Tesařová, Lenka; Horová, Olga; Endtová, Simona; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Cílem diplomové práce je analýza marketingových aktivit, pomocí kterých se Tchibo snaží zlepšit povědomí o značce, a naučit veřejnost, že značka Tchibo už není jen prodejcem kávy. Pomocí výzkumných metod bude zjišťováno, jak je značka Tchibo vnímána a oblíbená u zákazníků, jaký vztah mají lidé k věrnostnímu programu společnosti Tchibo, a jaký názor mají na nedávné televizní reklamy zobrazující spotřební zboží.
Vedoucí práce: Olga Horová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses