Úspory energií v MHD - Novotná, Andrea; Mervart, Michal, 1977-; Došlý, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Diplomová práce se zaměřuje na dva nejdůležitější zdroje energií spotřebovávané při provozu městské hromadné dopravy -- elektrickou energii a pohonné hmoty. První část práce popisuje existující druhy paliv využitelný pro provoz autobusové přepravy. Shrnuje jejich výhody, nevýhody a zkušenosti dopravních podniků s jejich užitím. Dále jsou nastíněny možnosti úspor v elektrické energii, jejichž základem je využití rekuperace. Druhá část diplomové práce popisuje současný stav a budoucí směřování vybraného dopravního podniku.
Vedoucí práce: Michal Mervart
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses