Kvalita poskytované péče ve vztahu k managementu organizace - Kašpárková, Petra (2013)
Cílem diplomové práce je popsat a aplikovat metody strategické analýzy na konkrétní zdravotnické zařízení a vyhodnotit spokojenost pacientů lůžkových oddělení těchto nemocnic s kvalitou poskytované zdravotní péče