Kvalita poskytované péče ve vztahu k managementu organizace - Kašpárková, Petra; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Jankůj, Miroslav; Kandilaki, Daniela, 1985- (2013)
Cílem diplomové práce je popsat a aplikovat metody strategické analýzy na konkrétní zdravotnické zařízení a vyhodnotit spokojenost pacientů lůžkových oddělení těchto nemocnic s kvalitou poskytované zdravotní péče
Vedoucí práce: Miroslav Jankůj
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2013
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2013
Keywords: zdravotní péče; management jakosti; pacienti; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; health care; quality control; patients; master's theses