Analýza CSR aktivit společnosti Plzeňský Prazdroj, a.s. - Kramešová, Kateřina; Zamazalová, Marcela; Koudelka, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Práce je věnována problematice společenské odpovědnosti a její aplikaci ve společnosti Plzeňský Prazdroj, a.s. Cílem práce je zhodnotit společenskou odpovědnost společnosti Plzeňský Prazdroj, a.s., provést analýzu jejího vnímání širokou veřejností a navrhnout zlepšovací opatření, která by přispěla ke zvýšení přínosů plynoucích ze CSR aktivit realizovaných touto společností. Teoretická část vymezuje koncept společenské odpovědnosti firem, jeho formování a oblasti, informuje o vývoji a aktuálním obrazu tohoto konceptu na území ČR, dále popisuje výhody a proces zavedení CSR do firemní praxe. Praktická část obsahuje analýzu postoje české veřejnosti ke společenské odpovědnosti firem, popis CSR aktivit ve společnosti Plzeňský Prazdroj, a.s. a analýzu jejich vnímání veřejností.
Vedoucí práce: Marcela Zamazalová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses