Posouzení nákupní atmosféry obchodních řetězců Starbucks a Mamacoffee - Dlouhá, Karolína (2013)
Práce je rozdělena na část teoretickou a praktickou. Teoretická část se zabývá samotným pojmem nákupní atmosféra a nákupní prostředí a popisem zvolených kritérií pro posouzení atmosféry v daných řetězcích. Praktická část popisuje hodnocení vybraných kritérií u obou kavárenských řetězců a jejich následné porovnání na základě mého subjektivního hodnocení a na základě marketingového průzkumu.