Posouzení nákupní atmosféry obchodních řetězců Starbucks a Mamacoffee - Dlouhá, Karolína; Chylíková, Hana, 1953-; Jakešová, Patricia; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Práce je rozdělena na část teoretickou a praktickou. Teoretická část se zabývá samotným pojmem nákupní atmosféra a nákupní prostředí a popisem zvolených kritérií pro posouzení atmosféry v daných řetězcích. Praktická část popisuje hodnocení vybraných kritérií u obou kavárenských řetězců a jejich následné porovnání na základě mého subjektivního hodnocení a na základě marketingového průzkumu.
Vedoucí práce: Hana Chylíková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses