Mzdový systém podniku - Matějková, Kristýna; Dvořáková, Zuzana, 1960-; Košťálek, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Odměňování je jednou z nejvýznamnějších problematik jak z hlediska firem, tak i zaměstnanců. Společnosti čelí rostoucím výzvám v oblasti lidských zdrojů - jak je získat, motivovat, udržet, řídit jejich pracovní výkon apod. Cílem této diplomové práce je navrhnout optimalizovaný mzdový systém a systém zaměstnaneckých výhod ve společnosti Výstava stanů s.r.o. V teoretické části je rozebrán koncept odměňování, včetně cílů, strategie, politiky odměňování a mzdového systému organizace obecně. Praktická část následně analyzuje historické mzdové systémy ve společnosti Výstava stanů a navrhuje optimalizovaný mzdový systém a systém benefitů na základě předchozí analýzy a použití metod hodnocení práce (bodovací, faktorové porovnání, párové porovnávání).
Vedoucí práce: Zuzana Dvořáková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses