Analýza plnění rozpočtu obce v časové řadě let 2009 - 2011 v konkrétních popdmínkách obce Libčany - Kalvodová, Monika; Nováková, Štěpánka, 1945-; Peková, Jitka, 1946-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2013)
Předkládaná diplomová práce analyzuje hospodaření územního samosprávného celku v konkrétních podmínkách obce Libčany v časové řadě let 2009 -- 2011. Teoretická část práce je věnována právním základům a charakteristice obcí v České republice. Zvýšená pozornost je věnována hospodaření územních samosprávných celků s důrazem na změny, které přinesla reforma účetnictví ve veřejné správě s účinností od 1. 1. 2010. Tato reforma změnila zásadním způsobem účetnictví a vykazování obcí. Praktická část je zaměřena na detailní analýzu vývoje a složení rozpočtových příjmů a výdajů konkrétní obce.
Vedoucí práce: Štěpánka Nováková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: veřejná správa [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses