Implementace modelu CAF ve veřejné správě - Pokorná, Táňa (2013)
Cílem této práce je implementace modelu CAF ve vybrané organizaci působící ve veřejné správě. Model CAF je jednou z metod řízení jakosti ve veřejné správě, jejímž smyslem je zvyšování efektivnosti a výkonnosti organizace. Teoretický rámec práce tvoří primárně Aplikační příručka modelu CAF pro úřady územních samosprávných celků a další odborné publikace týkající se managementu kvality. K praktické implementaci modelu byl zvolen městský úřad Český Brod. K realizaci modelu CAF byla využívána především sekundární analýza podkladů poskytnutých úřadem, dílčí část práce tvoří SWOT analýza vytvořená na základě výstupů z modelu CAF. Závěrem práce je zhodnocení aktuální situace a doporučení pro zlepšení odvozené na základě vytvořené sebehodnotící zprávy podle modelu.