Implementace modelu CAF ve veřejné správě - Pokorná, Táňa; Vláčil, Jan, 1943-; Hrstková, Magdalena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2013)
Cílem této práce je implementace modelu CAF ve vybrané organizaci působící ve veřejné správě. Model CAF je jednou z metod řízení jakosti ve veřejné správě, jejímž smyslem je zvyšování efektivnosti a výkonnosti organizace. Teoretický rámec práce tvoří primárně Aplikační příručka modelu CAF pro úřady územních samosprávných celků a další odborné publikace týkající se managementu kvality. K praktické implementaci modelu byl zvolen městský úřad Český Brod. K realizaci modelu CAF byla využívána především sekundární analýza podkladů poskytnutých úřadem, dílčí část práce tvoří SWOT analýza vytvořená na základě výstupů z modelu CAF. Závěrem práce je zhodnocení aktuální situace a doporučení pro zlepšení odvozené na základě vytvořené sebehodnotící zprávy podle modelu.
Vedoucí práce: Jan Vláčil
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: veřejná správa [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses