Mužská a ženská profesní identita v současné společnosti - Macáková, Monika; Hubinková, Zuzana, 1971-; Labuda, Lukáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Tato práce se zabývá mužskou a ženskou profesní identitou v současné společnosti. Teoretická část je zaměřena na historický vývoj postavení žen a mužů ve společnosti, identitu jedince a charakteristiku žen a mužů na trhu práce. Praktická část je věnována výzkumu mužské a ženské identity na současném pracovním trhu, za pomoci dotazníkového šetření a osobního dotazování. Cílem práce je zjištění a popsání současného stavu v souvislosti s profesní identitou jedinců na pracovním trhu.
Vedoucí práce: Zuzana Hubinková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses