Vybrané zaměstnanecké požitky v účetním výkaznictví dle IFRS vs. českých účetních předpisů - Chytková, Jana (2013)
Diplomová práce se zabývá problematikou zaměstnaneckých požitků podle Mezinárodních standardů účetního výkaznictví a podle českých účetních předpisů se zaměřením na vybrané krátkodobé zaměstnanecké požitky dle IAS 19 Zaměstnanecké požitky. Práce je rozdělena do několika částí, z nichž se každá věnuje jinému zaměstnaneckému požitku. Postupy dle českých účetních předpisů a IFRS jsou v závěru každé části porovnány a znázorněny příkladem.