Vybrané zaměstnanecké požitky v účetním výkaznictví dle IFRS vs. českých účetních předpisů - Chytková, Jana; Vašek, Libor, 1978-; Procházka, David, 1979 říjen 10.-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Diplomová práce se zabývá problematikou zaměstnaneckých požitků podle Mezinárodních standardů účetního výkaznictví a podle českých účetních předpisů se zaměřením na vybrané krátkodobé zaměstnanecké požitky dle IAS 19 Zaměstnanecké požitky. Práce je rozdělena do několika částí, z nichž se každá věnuje jinému zaměstnaneckému požitku. Postupy dle českých účetních předpisů a IFRS jsou v závěru každé části porovnány a znázorněny příkladem.
Vedoucí práce: Libor Vašek
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses