Podnikání v oblasti mobilních aplikací pro iPhone a iPad - Kudrna, Martin (2013)
Hlavním cílem této diplomové práce je sestavení podnikatelského plánu na mobilní aplikaci pro iPhone, která pomáhá k jednoduššímu navazování kontaktů mezi účastníky konferencí. Podnikatelský plán obsahuje všechny formální náležitosti a je sestavován pro zhodnocení situace ve firmě po vstupu investora. Základem pro sestavení plánu je analýza trhu mobilních aplikací, kde jsou vysvětleny všechny podstatné aspekty tohoto trhu.