Podnikání v oblasti mobilních aplikací pro iPhone a iPad - Kudrna, Martin; Hartman, Ladislav; Baník, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Hlavním cílem této diplomové práce je sestavení podnikatelského plánu na mobilní aplikaci pro iPhone, která pomáhá k jednoduššímu navazování kontaktů mezi účastníky konferencí. Podnikatelský plán obsahuje všechny formální náležitosti a je sestavován pro zhodnocení situace ve firmě po vstupu investora. Základem pro sestavení plánu je analýza trhu mobilních aplikací, kde jsou vysvětleny všechny podstatné aspekty tohoto trhu.
Vedoucí práce: Ladislav Hartman
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses