Sestavení konsolidované účetní závěrky - Larišová, Marie; Zelenková, Marie, 1973-; Vašek, Libor, 1978-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Cílem této diplomové práce je poukázat na reálné problémy, které mohou nastat při sestavení konsolidované účetní závěrky a pokusit se najít nejlepší možný postup sestavení konsolidované účetní závěrky na praktickém příkladu při dodržování českých účetních pravidel. Práce je doplněná o poznámky týkající se rozdílů, které by vznikly v případě sestavení konsolidované účetní závěrky dle IFRS. Diplomová práce zahrnuje dvě základní části - část obecnou a praktickou. Obecná část se věnuje pravidlům sestavení konsolidované účetní závěrky dle aktuálních českých účetních pravidel a dle IFRS se zaměřením na odlišnosti oproti české legislativě. Praktická část je založena na názorném příkladu sestavení konsolidované účetní závěrky dle českých účetních předpisů.
Vedoucí práce: Marie Zelenková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses