Aplikace konceptu společenské odpovědnosti podniku v České republice - Christophová, Pavla; Kotýnková, Magdalena, 1948-; Vašenda, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2013)
Diplomová práce je zaměřena na vyhodnocení aplikace konceptu společenské odpovědnosti podniku v České republice. Hlavním cílem práce je vypracování analýzy vlivu využívaných aktivit sociálního pilíře konceptu na posílení loajality zaměstnanců. Teoretická část diplomové práce obsahuje ucelený výklad konceptu společenské odpovědnosti podniku a popis hodnotící metodiky KORP. V průběhu řešení práce je s využitím metody deskripce a hodnotící metody KORP zhodnocena aplikace sociálního pilíře konceptu společenské odpovědnosti ve třech vybraných českých podnicích. Výsledky jsou za pomoci komparativní analýzy porovnány s výsledky dotazníkového šetření mezi zaměstnanci vybraných společností. V závěru práce jsou uvedeny další možnosti zlepšení aplikace společenské odpovědnosti podniku s cílem posílit firemní sounáležitost zaměstnanců se svým podnikem.
Vedoucí práce: Magdalena Kotýnková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: hospodářská politika [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses