Analýza personalistiky ve školství - Serbusová, Pavla; Šikýř, Martin, 1974-; Němec, Otakar; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Diplomová práce se zabývá analýzou personalistiky v českých základních školách s cílem posoudit současný stav a organizaci personalistiky v českých základních školách, včetně rozdělení pravomocí a odpovědnosti v oblasti personalistiky mezi ředitele školy a střední management školy, a uvést návrhy na možné zlepšení současného stavu. Současný stav personalistiky v českých základních školách byl zjišťován pomocí dotazníkového šetření a výsledky tohoto šetření, včetně pojmenování problémů a uvedení návrhů na možné zlepšení aktuálního stavu jsou součástí praktické části diplomové práce.
Vedoucí práce: Martin Šikýř
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses