Personální práce v podmínkách řízení malé firmy - Pazderková, Michaela (2013)
Cílem diplomové práce je analyzovat, zhodnotit jednotlivé personální činnosti ve firmě Porsche Hradec Králové a formulovat určitá doporučení na zlepšení. Teoretická část byla zpracována na základě shrnutí informací z odborné literatury. Praktická část vychází z praxe autorky diplomové práce a osobních konzultací se zaměstnanci, konkrétně s ředitelem, vedoucím prodeje, vedoucím servisu a prodejcem. Na základě šetření jednotlivých kroků personální práce je zhodnocena kvalita a účinnosti současného systému a jsou navržena některá doporučení, která by mohla vést ke zlepšení stávající úrovně personální práce. V závěru je vytvořena studie, která znamená velký zvrat firmy v oblasti ohodnocování zaměstnanců.