Personální práce v podmínkách řízení malé firmy - Pazderková, Michaela; Kleibl, Jiří; Palíšková, Marcela, 1961-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Cílem diplomové práce je analyzovat, zhodnotit jednotlivé personální činnosti ve firmě Porsche Hradec Králové a formulovat určitá doporučení na zlepšení. Teoretická část byla zpracována na základě shrnutí informací z odborné literatury. Praktická část vychází z praxe autorky diplomové práce a osobních konzultací se zaměstnanci, konkrétně s ředitelem, vedoucím prodeje, vedoucím servisu a prodejcem. Na základě šetření jednotlivých kroků personální práce je zhodnocena kvalita a účinnosti současného systému a jsou navržena některá doporučení, která by mohla vést ke zlepšení stávající úrovně personální práce. V závěru je vytvořena studie, která znamená velký zvrat firmy v oblasti ohodnocování zaměstnanců.
Vedoucí práce: Jiří Kleibl
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses