Hospodaření a vykazování občanských sdružení - Mikeš, Martin; Hálek, Miroslav; Zouhar, Tomáš, 1981-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Občanská sdružení jsou nejrozšířenější právní formou nestátní neziskové organizace v České republice. Tato diplomová práce popisuje, jak občanské sdružení založit a provozovat, jaké jsou možnosti a specifika vedení účetnictví a odlišnosti v daňovém systému. V druhé části jsou analyzována občanská sdružení registrovaná ve městě Liberci průzkumem jejich aktivity na internetu, pomocí dotazníkového šetření a zkoumáním konkrétních zveřejněných výročních zpráv.
Vedoucí práce: Miroslav Hálek
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses