Financování podnikových investic leasingem a úvěrem - Pospíšilová, Martina (2013)
Diplomová práce je věnována problematice financování podnikových investic leasingem a úvěrem v podmínkách ČR. Obsahuje nejen podstatu a právní úpravu leasingu a úvěru, ale také praktickou aplikaci výběru jedné z těchto dvou forem financování podnikových investic. Jejím cílem je vyhodnocení nejvýhodnější formy financování podnikové investice pro konkrétní podnik. Práce zahrnuje také návod, jak vybírat z nabídek leasingů od leasingových společností a investičních úvěrů od bank.