Financování podnikových investic leasingem a úvěrem - Pospíšilová, Martina; Jurečka, Jan, 1935-; Kuchyňa, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Diplomová práce je věnována problematice financování podnikových investic leasingem a úvěrem v podmínkách ČR. Obsahuje nejen podstatu a právní úpravu leasingu a úvěru, ale také praktickou aplikaci výběru jedné z těchto dvou forem financování podnikových investic. Jejím cílem je vyhodnocení nejvýhodnější formy financování podnikové investice pro konkrétní podnik. Práce zahrnuje také návod, jak vybírat z nabídek leasingů od leasingových společností a investičních úvěrů od bank.
Vedoucí práce: Jan Jurečka
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance a oceňování podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses