Stavební spoření v ČR - Bulánková, Petra (2013)
Práce vysvětluje princip fungování stavebního spoření a představuje jeho poskytovatele - stavební spořitelny. Nalezneme zde analýzu legislativního vývoje stavebního spoření v České republice od roku 1993 do současnosti. Dále se zabýváme ostatními možnostmi zafinancování vlastního bydlení. Na závěr práce nabídneme srovnání v současné době oblíbeného hypotečního úvěru a stavebního spoření.