Stavební spoření v ČR - Bulánková, Petra; Půlpánová, Stanislava, 1954-; Matejašák, Milan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Práce vysvětluje princip fungování stavebního spoření a představuje jeho poskytovatele - stavební spořitelny. Nalezneme zde analýzu legislativního vývoje stavebního spoření v České republice od roku 1993 do současnosti. Dále se zabýváme ostatními možnostmi zafinancování vlastního bydlení. Na závěr práce nabídneme srovnání v současné době oblíbeného hypotečního úvěru a stavebního spoření.
Vedoucí práce: Stanislava Půlpánová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses