Analýza pojištění motorových vozidel - Horáková, Jana (2013)
Bakalářská práce se zabývá analýzou pojištění motorových vozidel v České republice. Je zde prozkoumáno 5 největších pojistitelů na našem trhu. Práce zkoumá povinné ručení, havarijní pojištění, připojištění, poskytované asistenční služby, nabízené slevy a systém bonus/malus.