Analýza pojištění motorových vozidel - Horáková, Jana; Hanzlík, Karel; Oborilová, Mária; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Bakalářská práce se zabývá analýzou pojištění motorových vozidel v České republice. Je zde prozkoumáno 5 největších pojistitelů na našem trhu. Práce zkoumá povinné ručení, havarijní pojištění, připojištění, poskytované asistenční služby, nabízené slevy a systém bonus/malus.
Vedoucí práce: Karel Hanzlík
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses