Vzdělávací politika EU v podmínkách ČR - Konvalinka, Michal (2013)
Diplomová práce popisuje osvědčenou praxi při vedení diplomových prací a používání zpětné vazby během výuky. Čtenář se dozví, jak využít mentoring a koučování při vedení akademických prací a jak využít heutagogiku při celoživotním vzdělávání. Součástí je i mnoho dalších zajímavých vyučovacích metod a příkladů z praxe. Jako metody jsou použity zejména pozorování a řízené rozhovory. Výstupy pomůžou k zlepšení kvality výuky a vedení diplomových prací na vysokých školách. Tím dojde k naplnění cílů, které si stanovila Evropská unie a ČR ve strategických dokumentech.