Vzdělávací politika EU v podmínkách ČR - Konvalinka, Michal; Bič, Josef; Jiránková, Martina, 1967-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Diplomová práce popisuje osvědčenou praxi při vedení diplomových prací a používání zpětné vazby během výuky. Čtenář se dozví, jak využít mentoring a koučování při vedení akademických prací a jak využít heutagogiku při celoživotním vzdělávání. Součástí je i mnoho dalších zajímavých vyučovacích metod a příkladů z praxe. Jako metody jsou použity zejména pozorování a řízené rozhovory. Výstupy pomůžou k zlepšení kvality výuky a vedení diplomových prací na vysokých školách. Tím dojde k naplnění cílů, které si stanovila Evropská unie a ČR ve strategických dokumentech.
Vedoucí práce: Josef Bič
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: evropská integrace [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses