Situace v business letectví ve střední Evropě - Kopecký, Michal (2013)
Tato diplomová práce je zaměřena na analýzu trhu business letectví. Byla ověřena platnost závislosti trhu business letectví na určitých makroekonomických a mikroekonomických faktorech a na základě tohoto ověření byla provedena analýza středoevropského regionu a vysloven předpoklad budoucího vývoje tohoto regionu a celého trhu. Část práce je věnována legislativnímu rámci letectví a mezinárodním organizacím v civilním letectví.